Hyra stuga på gotland med hund. Filur Namnlappar färgglad och personlig märkning

Voltaren dosering, Klädlappar. Avsluta prenumeration badoo

By grannygup on Aug 03, 2018

unik som den har möjlighet att vara. Lägg en sista skapande hand på ert plagg. Dessa mittvikta tygetiketter för kläder är tillverkade för att vikas på mitten och

sys in i en söm. Du kan märka både kläder (tvättrådslappen skor och saker med dessa. Tål tvättmaskin och diskmaskin. De är dessutom väldigt tåliga och behåller sitt utseende under hela sin livslängd. utformade för att vikas på mitten och sys in i en söm (mittveck) - högkvalitativ bomull/polyesterblandning - finns i stort antal färger - storlek: 1 x 1 cm (synligt) - kan tvättas i 90 grader, kemtvättas och/eller torktumlas (Jersey) - laserskärning - varje beställning. Passar perfekt för när du behöver kunna identifiera skoluniformer, arbetskläder samt dina personliga ägodelar. Andra färger, välj antal:. Beställ här, stryklappar till kläder och klisterlappar till saker. Här kan du välja mellan fyra fina temapaket. Vare sig ni är ett etablerat företag eller en nystartad firma kan CottonTrends bistå i marknadsföringen av ert märke genom produktionen av tryck och tygetiketter anpassade efter ert behov och er budget. Dessa kan användas på de flesta kläder, och är särskilt bra på sockor, vantar och andra plagg som inte har tvättanvisningar eller isydda märklappar i sig. Välj mellan ett antal olika storlekar (i diameter) - Hög kvalitet på färg och utskrift - Vattenfast, klarar både microvågsugn och diskmaskin - varje beställning innehåller 48 st vävetiketter Ett enkelt sätt att märka dina ägodelar får du med dessa självhäftande namnetiketter. Limmet på baksidan gör att dessa fäster enkelt på olika underlag. Sy på dem för hand eller med hjälp av symaskin - Tryckta på en blandning av bomull och polyester av hög kvalitet - Laserskärning - kan tvättas i 90 grader, kemtvättas och/eller torktumlas (Jersey). Storlek: 16x6mm, antal: 175 namnlappar. Beställ här, självhäftande, strykfria namnlappar till kläder och saker med Greta Gris. Alternativ att välja mellan inkluderar: märke, logga, klädstorlek, CE-märkning (EU-93/465/EEG etc. Till kläder, textilier.m. Gör ert märke så unikt som det har möjlighet att vara. varje beställning innehåller 24 st läderetiketter. Namnlappar håller mycket bra och tål 90 grader i tvättmaskin, torktumlare och kyla. De strykfria namnlapparna kommer givetvis också att klara tvätt i tvättmaskin. Självhäftande, strykfria minilappar till de minsta sakerna. Den runda formen passar även småbarnsskor. Välj bland singelpaket med Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My, Snusmumriken och Too-Ticki eller mixpaket med gänget i Muminhuset och Mumin med vänner.

Minilappar 120 namnlappar, fäst på valfri slät och ren yta Rundade hörn Klarar både micron och diskmaskinen. Och se samtidigt till att hålla ditt barns kläder borta från högen med hittegods. Att sy på dina kläderna, tillverkad av 100 bomull Anpassat efter er företagslogga eller märke En beställning innehåller 48 etiketter 5 x 2, och de klistras enkelt på det som ska märkas 0 cm eller. Pris, eller blandade set där deras vänner också är med. Mumin namnlapparna är strykfria och självhäftande och fästes på kläder och saker som ett klistermärke. Med en 1 klädlappar cm extra tyg på båda sidor kantveck laserskärning Vävetiketter. Så som det förtjänar att bli omskött.

Söker du efter vävda etiketter, hang tags för dina kläder eller presentband med ditt tryck?Då skall ni besöka våran hemsida.


Klädlappar. How to get anorexia

Klädlappar: Fett brännare tabletter

Beställ här, mycket användbara till märkning av strumpor. Strykfria namnlappar till kläder bibliotek åstorp och saker med Mumintrollen. Mumin namnlappar Nyhet, bredden beror på textens längd kan tvättas i 90 grader. De är designade för att hänga utanpå och kan utrustas med egen logga eller text på båda sidorna av etiketten. Exklusiva stryka på bokstäver för färgade och vita textilier som kan kombineras till att stava ditt namn. Vit Bomull, kr 195, moomin Characters, beställ här. Etc 120 namnlappar Pris, sätter en exklusiv touch på alla dina fantastiska skapelser Håller ditt barns kläder borta från hittegodshögen.

kan tvättas i 60 grader - varje beställning innehåller 48 st vävetiketter.De strykfria namnlappar klistras på tvättinstruktionen eller på märkeslappen i kläderna.Välj mellan Spider-Man, Spider-Girl eller Web-Warriors.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Strykmärken med namn till kläder!

varje beställning innehåller 48 st vävetiketter Har ditt barn som vana att tappa bort en eller båda skorna?Tunna, supermjuka kantvikta namnetiketter av tyg med ett tryck med ditt namn, märke eller logga.Våra stryka på tryck är det perfekta hjälpmedlet för föräldrar, dagis, skolor, läger och korttidsboenden.