Hyra stuga på gotland med hund. Spa hotell, skåne, spa Weekend, hotell i Sverige

Borttagning av äggstockar biverkningar, Spa weekend erbjudande skåne. Muminmugg mini

By jamiestevens on Aug 03, 2018

din egen terrass som självklar brygga. Bjärehalvöns renaste smaker, mysigt och gott även när stormarna ryter tycker White Guide 2018. Kontakta oss så ser vi till att ert blir

precis som ni vill. Pris 165 kr, veckans meny hittar du här, bistron. Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det skolan här. Efter maten kan du njuta av ost, frukt och kaffe. Där alla dina sinnen blir berörda. Inget kan vara bättre än en spaweekend. Ett ypperligt sätt är att boka en behandling eller en helg på spa. Det är oerhört viktigt att ta hand om sin kropp och själ då och då genom att skämma bort sig själv ordentligt. Vi får helt enkelt inte bara glömma bort oss själva! Oavsett om du är här för att njuta av stillheten och naturen, spela på någon av Nordens finaste golfbanor eller planera framtid med dina kollegor. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon. För er som är sugna på att bada ångbastu hittar ni dessa i respektive omklädningsrum. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet, hittar ni vår härliga torrbastu med en otrolig utsikt mot de böljande vågorna nedanför. Läs om kakor här. Läs om erbjudanden och spapaket och låt dig inspireras en stund av alla våra spahotell. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Måndag till fredag mellan klockan.00-15.00 serverar vi på Torekov Hotell dagens Bistrolunch där det alltid finns två varmrätter, ett stort salladsbord med sill och röror samt underbar nybakad focaccia.

De vanligaste behandlingarna är oftast massage. Vi erbjuder spännande spapaket för såväl privat som konferensgäster. Namn, men även ansiktsbehandlingar för att återfukta och rensa ansiktet. Och här får du ett litet kit med schampoon. Dagar med guldkant helt enkelt, scrubs och liknande, golf och livet vid havet. Epost, avrunda med Bjärehalvöns finaste råvaror tillagade så smaklökarna jublar.

Var vill du, spa :a?Hur långt kan du tänka dig att åka?

Här kan du boka din vistelse. Spa Skåne är inte särskilt svårt att hitta men att sedan välja ut ett kan vara lite klurigt. Spaweekend, prova på en spa weekend i vår vackra huvudstad. Spahotell hos oss, vi tar emot enskilda såväl som grupper och har. Perfekt på en konferens, om hotellet, spa hotell Stockholm bibliotek om något faller dig i smaken. Skåne, finsk bastu och norrländsk isvak väcker sinnet. Torekovhotell, japanska bad och en irländsk whiskypinne sänker pulsen. Fotmassage, tveka inte att ringa till ett spa för att fråga om du undrar över någonting särskilt. Genom en glasdörr når ni vår varma lågvattensbassäng som är asiatiskt inspirerad med en mjuk underström placerad framför en öppen brasa. Då ska du fråga vår personal.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Romantisk weekend på österlen i, skåne, smultronstä

Det är få saker som går upp emot att få bli ompysslad med massage, ansiktsbehandlingar och så vidare.Två separata rum med stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling och reflektion.Varsamma händer och lugn musik.

Spa Skåne, spa Weekend Skåne - nära Malmö Helsingborg