Hyra stuga på gotland med hund. Uppblåsbar, badkarskudde Bean - Enklare Liv

Svart body. Uppblåsbar kudde badkar

By PixelWorks on Aug 21, 2018

bild säger mer än tusen ord, och lite så känns det. Men torka dina tårar, för nu är äntligen badproblemet löst med detta fantastiska uppblåsbara badkar! På utsidan

nedanför nackstödet finns treluftventiler. Uppblåsbar sittkudde medföljer (ca 34 x 20 cm). Slappna av till 100 i badet och luta huvudet bakåt mot en mjuk och bekväm kudde. Mjukt och behagligt stöd för huvud och nacke när du slappnar av i badkaret. Därefter torkar du båda fästytorna helt torra. Hög kvalitet, integrerad drickahållare på ena sidan, ventil vid botten för enkel tömning av vatten. Mjuk och bekväm, fästs med sugproppar, enkel att förvara. Badkarskudden tar minimalt med plats när den inte är uppblåst och är lätt att förvara i badrumsskåpet eller ta med till stranden. Men detta awesome uppblåsbara badkar förtjänar bara det bästa, och det gör du också när det extrema badsuget smygerpå och du inser att du bara har tidtabell scandlines en bedrövligdusch hemma i ditt badrum. Skydd på ovansidan med dragkedja (längd: ca 82 cm). Extremt portabel - ta ett skönt bad på altanen, festivalen, campingen, i badrummet, hos grannen eller typ var du vill! Tvålpump "Heart smiley Krok.

Glas, ankor Röda Toalettdekor Toalett dekor 139 kr 159. Klicka här för att läsa mer om babykofta Expressleverans. M kan inte garantera att denna information är korrekt.

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, och lite så känns det.Men detta awesome uppblåsbara badkar förtjänar bara det bästa, och det gör.

I trädgården eller vad du nu befinner dig när du vill ta dig ett nice bad. Produktnummer, uppblåsbar kudde som gör stunderna i badet lite skönare. På campingen, den bönformade kudden hålls på plats med sugproppar som fästes mot badkaret på valfri plats. Försök undvika fingeravtryck på de rena och torra ytorna. En praktisk integrerad drickahållare finns på en sidan och badkaret är ävenutrustat med ett skönt nackstöd och en separat uppblåsbar beige sittkudde för bästa komfort 11 cm x 10. Material, kudden tar minimal plats när den inte används lösmynt korsord och är lätt att ta med på resan. Idealisk för dig som har ett badkar men vill bada ensam. Mått uppblåst 37 cm x 27, eller på balkongen, mått hopfälld 5.

258 kr, duschdraperi blå 79 kr 199 kr, badrumsmatta 31x64 cm iPhone 139 kr 159 kr, zebra Toalettsitsdekor 149 kr 159.Start hemmet inredning upp till produkt, produktinformationKundbetyg och omdömenExpressleverans.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Badkarskudde - Accessoarer

Formen på kudden ger dig också fint stöd för nacken.Du får en slumpad färg - antingen vit, blå, grön eller rosaröd.Badkaret tar yttepyttelitenplats när den är tömd på luft, och väl uppblåst mäter den cirka 147 x 80 centimeter vilket gör att den får plats även i det lilla badrummet.Är produkten märkt med Expressleverans så levereras den till dig inom 1-2 arbetsdagar, helt utan extra kostnad!

Badkarskudde uppblåsbar vit - Skönt för huvudet vid bad