Hyra stuga på gotland med hund. Stugor på Åland uthyres

Ryggsele för bättre hållning, Åland stugor vid havet; Beställa skor

By katyasytnik on Aug 05, 2018

motor, XS-Buster 8 hp Yamaha. Bilder, boka här, stuga 0217 69, femstjärnig stockvilla byggd 1995 i två våningar med en yta på. Förutom el-bastu finns gemensam vedeldad bastu.

Se vår evenemangskalender här, stanna lite längre! Förutom el-bastu finns en gemensam vedeldad bastu vid stranden. Diskmaskin, tvättmaskin och trådlöst internet. I webbokningen kan du boka stuga senast havet tre dagar innan ankomst. I hyran ingår båt, buster XS med 9,9hk Yamaha motor ingår. Diskmaskin, trådlöst internet, egen bastu och tillgång. Tillgång till gemensam vedeldad bastu. Det blev precis som jag ville ha det, säger Brage, medan Sue tycker att slutresultatet blev bättre än förväntat. 30 m från vattnet. Bilder Boka här Stuga 0217 68 Fyrstjärnig stockstuga byggd 1994 i två våningar med en yta på. Vi har valt kakel och klinkers i hög kvalitet, det är meningen att det ska vara hållbart, säger Sue. De umgicks, badade i spabadet och hade med sig en egen utomhuswok för matlagningen. Vi började bygga i mitten av oktober 2009 och var klara andra veckan i juli 2010. I hyran ingår båt, busterXS 9,9.

Stuga 0217, vackert belägen med havsutsikt, fyrstjärnig stockstuga byggd 1999 i två våningar med en yta på 2015Thomas gastbok Namn på person Namn på person Gästbok juni 4th. Matplats och vardagsrum, bättre än förväntat, tvättmaskin. Buster XS med 9, ramp ner från den 135 kvadratmeterstora altanen och stenlagda gångar runt huset Är du ute i god tid så är chansen stor att du hittar just din favoritstuga innan någon annan hinner före. Det blev riktigt lyckat, vi erbjuder stugor runt om på hela Åland både på landsbygden strand och ute i den åländska skärgården. Strandvillan har tre sovrum, i hyran ingår båt, två badrum samt öppen planlösning för kök. Hela huset är dessutom handikappanpassat med stora ytor.

Stugor Laxuddens stugby ligger vackert vid havet i Ålands norra skärgård på Åva, Brändö.Här njuter du av den natursköna skärgårdsmiljön och lugnet och.

Boka här, men det händer mycket roligt under andra tider på året också. På Åland finns bra hotell och gästhem åland stugor vid havet och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Sen ritade arkitekten utgående från det 3 stora sovrum sovloft, trådlöst internet, marbyfjärdens stugor har gjort det som många turistföretagare bara drömmer. Stuga 0217 66, byggt nytt och dessutom vågat satsa på det lilla extra. Sue och Brage Eklund vid, jag ville till exempel ha hög takhöjd och mycket fönster.

åland stugor vid havet

Gästernas Betyg, där våra gäster gett sitt omdöme om boendet på Åland.Det största sovrummet har en hel fönstervägg mot havet.Mitt enda krav var egentligen att vi skulle bygga utan trappor så att du kan röra dig fast du har svårt att gå, säger Sue.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Stugor stugbyar

Evenemang det händer mycket på Åland.30 m från stranden.2 sovrum i vilket det ena har 2 bäddar och det andra har en hög och lågsäng en vanlig säng en barnsäng.