Hyra stuga på gotland med hund. Hjälptelefoner, forum och chatt

Coop medmera kontakt: Chatta anonymt med tjejer

By socalguy on Aug 05, 2018

våld. Jourhavande kompis har ett nytt chattverktyg vilket gör att vår chatt ser annorlunda ut från hur den såg ut tidigare men du är såklart fortfarande helt anonym

när du chattar! Hos oss är du anonym och de som svarar i chatten är också anonyma. Hur går det till? On weekdays between the hours.00-22.00, and on weekends between.00-18.00. Vem möter du i chatten? Du som är anhörig eller vän är också välkommen att ringa till oss. Need someone to talk to? Men de frivilliga får aldrig prata med någon utanför Jourhavande kompis om det som tas upp i chatten. Gratis och anonymt för dig under. Vår uppgift är att lyssna och ge dig professionellt stöd. Jourhavande kompis finns här för att du som känner att du behöver nån att prata med ska kunna göra just det . Till Kvinnofridslinjen kan du ringa om du vill tala med någon om dina upplevelser eller om det är något du vill fråga. Start the chat by typing your nickname. Det som noteras från samtalen är också så pass lite information att det aldrig skulle gå att koppla tillbaka till ett visst samtal, eller spåra till ett visst samtal. Oavsett vem du är eller var i Sverige du befinner dig så kan du chatta med oss. Du säger bara det du själv vill och orkar. De är sorterade i bokstavsordning. Vi som tar emot ditt samtal är socionomer eller sjuksköterskor som är vana att möta människor i kris eller i svåra livssituationer. Då får den prata med en annan frivillig inom Jourhavande kompis om samtalet. Below you will find more information in English about Jourhavande kompis. De som du chattar med är inga psykologer eller experter, utan andra unga människor som finns här för att chatta med dig. Personen som svarar dig är anonym, och du är också anonym för den du chattar med. När du chattar hos oss kan vi inte se ditt riktiga namn eller ditt IP-nummer. Så om du kommer in på vår hemsida luleå under våra öppettider och inte ser pop-up-fönstret så är det för att chatten för tillfället är full. Men anonymt, ni sammanställer ju en statistikrapport? Hjälp Jourhavande kompis bli bättre! De som sitter i chatten har skrivit på ett tystnadsavtal. Du kan me jla oss på kontakt chatta med oss under. Prata om vad du vill, helt anonymt, med en av våra Storasystrar på Chatten eller Ätstörningschatten. Med dem kan du chatta, maila och ringa till helt anonymt. Du bestämmer själv vad du vill prata om - inget är för. Hit kan du vända dig när du vill ha stöd över telefon, chatta e ller diskutera dina tankar med.

Chatta anonymt med tjejer

But simply a friend to turn to and talk to about anything you would like. The chat is open every day. Organisationer och andra verksamheter som du kan ringa. Med någon annan, were here to listen to and support you. Psychologists or therapists, de kille frivilliga, ta ställning chattandet i din egen takt.

Chatta gratis med främlingar från Sverige och lär känna nya vänner - här fin ns både tjejer och killar.Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska.Här hittar du alla tjej-, trans- och ungdomsjourer.

Vi tar emot samtal från barn och unga upp till. We are here for you, hos oss kan du få information om samhällets resurser så att vårdguiden du kan förändra din nuvarande situation och ta dig vidare. BLI, om Cookies 0018, det är andra unga människor som valt att engagera sig frivilligt i chatten för att ta emot samtal från unga som behöver någon att prata med. Vi har öppet dygnet runt och du kan ringa oss oavsett var du bor i Sverige.

Kvinna runkar

Bli Barndomsvän a a, vill du veta mer om hur Bris hanterar personuppgifter?Hos Jourhavande kompis förs statistik på sådant som ålderskategorier och samtalskategorier.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Barnens Rätt i Samhället

Då får du återkomma lite senare under kvällen.About Jourhavande kompis, jourhavande kompis is an online-chat for children and youth up to the age.Jourhavande kompis vill gärna att du som använder chatten lämnar dina synpunkter till oss så att vi får veta vad du som använder chatten tycker om den.

Kvinnofridslinjen: Våld mot kvinnor - nationell stödtelefon

Frisk Fri Riksföreningen mot ätstörningar