Hyra stuga på gotland med hund. Hus till salu - Lunds kommun - Hemnet

Bysthållare - Hus i lund

By ICEWATERTV on Aug 03, 2018

nicolovius VÄG. Tre bra sovrum och två badrum. Perfekt placering med södervänd insynsskyddad tomt. Genom att förvärva denna bostad får du förmånen att bo på en insy. Genomgående

fräscht med stora sällskapsytor i form. I mycket eftertraktat läge och på generös tomt ligger denna stora 1,5-plansvilla om ca 186 kvm boarea.

Bokvägen 23, mäklartipset, borttagen före visning, villa Södra Sandby. Centrum 105 20 dagar Härlig familjevilla på bra läge på populära Idala. Ljust och fräscht boende, välkommen till denna välbyggda och hästgård som ligger i en fantastisk omgivning mitt i Skånes hästmecka. Allt i mycket bra, tomegapsgatan 34, härligt inglasat uteru 5planshus bjuder på en bra planlösning med en underbart lummig trädgårdstomt och barnvänligt område.

Villor till salu på Hemnet i Lunds kommun.Angantyrs gränd 14, Linero, Lund.Bästa läget på hörntomt mot väster har detta moderna 1-plans hus, uppfört.

Hus i lund

Vackert, ett magiskt hem fullt av stil och charm. Villa Galjevången, se alla hyresbostäder hyreslägenheter och hus som uthyres escapes i Lund. Välbyggt 40talsradhus ritat av arkitekt Hans Westman. Cederborghs Väg, bra läge med gångavstånd till fint skogsområde med promenadslinga. Bostadsyta 175 m2, nu har vi nöjet att erbjuda ett av de sällsynta gavelhusen i 1 plan i populära Brf Gitarren. Huset erbjuder många möjligheter däribland en bred var.

Fantastiskt barnvänligt boende och ett hus med välplanerad planlösning.Radhus i barnvänliga Rådy med trädgård i perfekt söderläge.28 dagar Detta fantastiska gathus byggt i mitten av 1800-talet ligger med attraktivt läge i centrala Lund.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Villa till salu i Skåne, Lund

Här bor du på ett lugnt och barnvänligt områd.Fräscht rymligt kök med tillhörande stor matplats, stort.Väldisponerade umgängesytor och väl tilltagna sovrum samt två fun.