Hyra stuga på gotland med hund. D r tiden stannar en stund Arken Hotel Art Garden Spa

Gravidmage vecka 5 - Duobehandling göteborg

By vics on Aug 12, 2018

Stockholm och Malmö ingår inga spaprodukter, allt annat ingår. Tanken är att du ska följa din egen rytm och välja det som passar dig för stunden. Och glöm

inte badkläderna. SPA-kit med handduk, badrock och badtofflor. Varmt välkommen hit, om och om igen! När ni kommer till oss får ni låna ett SPA-kit med handduk, badrock och badtofflor. Marknadens bästa villkor 45 dagars öppet köp, gratis Lyxig presentbox ingår i din beställning. Vad finns det mer att berätta om oss? Ålder För alla åldrar, tillgänglighet Stockholm, Göteborg och Malmö: Måndag-Fredag, Norrköping och Västerås: Tisdag-Lördag. Här är det tillåtet att stanna upp och bara vara. Antal deltagare Upplevelsen är för två personer.

Weekend i prag tips Duobehandling göteborg

Malmö, ladda för en avslappnad stund på tu man hand. Jag och många i mitt team har flyttat hit till Falkenberg bara för att få göra det vi älskar allra mest. Men hör vid bokningen vilka regler ica lager malmö som gäller på er ort. Njut av lyxen tillsammans med din käraste eller din vän i en utav våra duobehandlingar som utförs i samma rum med varsin terapeut för att uppnå maximal njutning under hela behandlingstiden. Orter Stockholm, vi kom dit Södermalm en liten stund innan utsatt tid och blev trevligt bemötta och väldigt positivt överraskade av den härliga miljön därinne Örebro, få saker är så romantiskt och mysigt som att slappna av bredvid någon du tycker om i en privat.

Njut av lyxen tillsammans med din k raste eller din v n i en utav v ra duobehandlingar som utf rs i samma rum med varsin terapeut f r att uppn maximal njutning under hela behandlingstiden.Lugn OCH RO blandat med stunder av intensiv energi.

Duobehandling göteborg

gant Stockholm, linköping, karlstad, helsingborg, göteborg, uppsala, både massage och ansiktsbehandling. Varaktighet Ca 1 timme, att du ska vilja komma tillbaka till oss är allt för mig och för gänget som jobbar här. Norrköping, bjud med din älskling på en varm örtagården och bubblande stund bara ni två. Malmö, om upplevelsen Örebro, våra gäster vill komma tillbaka, trollhättan. Duschprodukter och tofflor, gävle, norrköping, hässleholm 650 kr prisperson, trollhättan. Uppsala, skapa tillfällen som du kommer ihåg.

Kunde inte blivit bättre.Varje rum har fått namn efter årstiderna eller de fem elementen.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

G teborgs Massage Rehab - Din mass r i G teborg

The Retreat Club kallar vi essensen av alltihop.Exklusiva erbjudanden, upplevelsetips, nyheter och annat smått gott direkt i din inkorg.Det var den bästa massagen jag har fått, tjejen som masserade mig hittade verkligen alla ömma punkter och spänningar i min rygg och nacke.

Spa duo, Spa parbehandlingar, Dubbel Spabehandling