Hyra stuga på gotland med hund. Jag orkar bara inte prata med någon alls Aftonbladet

Svea parkas dam - Vill inte träffa folk

By pamacado on Aug 05, 2018

kropp upplever det som ett slagfält där jag måste kämpa och lägga extrem fokus på att klara mig undan så smidigt som möjligt. Jag skrattar när jag tänker på

det. Men för mig funkar det inte. Att tycka om att vara själv är inget konstigt. Jag har aldrig tråkigt när jag är själv. Om vi flyttar till en storstad där många är inflyttade är det lättare att skaffa vänner. Och det hade inte varit samma sak för mig om någon annan hade varit där. Det ger mig ingenting. Vi kan känna oss ensamma även om vi har många vänner.

Hälsoverktyg, men, det är ju upplevelsen från min sida. Speciellt om jag måste göra något samtidigt. Det finns en hel värld inuti oss som vi bara kommer åt att upptäcka när vi är ensamma. Den sociala reaktiviteten har blivit en norm Även om bekantskaper inte inte är riktiga vänner inte kan de ändå spela en viktig roll i våra liv och utgöra en värdefull resurs. Och har som allra roligast när de får vara själv med sin egen inre värld.

Cissi Wallin: Att inte orka träffa någon är kanske inte så stö rt?Nuförtiden när folk hör av sig och vill ta förutsättningslösa möten (en snyggare.

Vill inte träffa folk, Studentlekar

Men jag upplever mig inte vara osocial för det heller. För mig är det mycket viktigare med kvalitet när det kommer till det sociala. Att känna sig ensam är en vill inte träffa folk känsla medan vill inte träffa folk att vara ensam är avsaknad på sociala relationer. Att kunna vila i sig själva och umgås med sig själva utan att tvunget behöva kommunicera med andra människor. Då slipper jag tänka på att prata samtidigt. Men människor behöver också avskildhet, men jag gillar inte när vissa påpekar att det man upplever inte blir på samma sätt om man inte får dela det med någon annan. Varje gång jag får frågan om jag känner mig ensam så brukar jag svara med att jag ju visst träffar mycket folk. Känner du dig inte ensam, jag tillhör utan tvekan de som älskar att vara själva. Istället för kvantitet, jag har flera gånger tidigare skrivit om detta.

Jag behöver inte bo i en storstad eller ha grannar åt alla håll.Eller självsamheten, som någon smart person kom på att det kan heta.Något som jag tycker om hos mig själv, därför att det gör mig väldigt lättroad.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

De 4 orsakerna till ensamhet och 5 strategier mot dem

Det är som om mina hjärna delar upp sig om jag är nervös, och tar in information i olika kanaler istället för att göra en bra sammanfattning.Diadonna, smakrik, hälsosam men framförallt enkel mat är min passion.Nu låter det här väldigt extremt.

En rätt rutten dag - Bloggare - Amelia