Hyra stuga på gotland med hund. Gratis free spins utan insättning - få gratis free spins

Rostock helsingfors - Åhlens öppet köp jul

By Альгард on Aug 08, 2018

får endast användas för att mäta utfallet av annonseringen samt för att styra och anpassa annonsvisningar. Om du har några andra frågor om insamling av data vid annonsering är

du välkommen att kontakta oss på blir kontaktuppgift. Hur används cookies/kakor, spårningsanrop och liknande tekniker i annonseringssyfte hos Bonnier News? Cookiepolicy för att uppnå en personaliserad och riktad annonsering, baserad till exempel på hur ofta du besöker sajten och vilka artiklar du läser. Vilka tredjepartsaktörer är tillåtna på Bonnier News sajter? Hur regleras den tredjepartsdata som samlas in på Bonnier News sajter?

Försäljning av annonser är en viktig förutsättning för att vi ska kunna fortsätta bedriva kvalitetsjournalistik. Så kallade tredjepartskakor, ibland kan annonsören använda delar av sin egen kunddata för att kunna rikta personaliserade annonser till sina befintliga kunder. Bonnier News värnar om en god och långsiktig annonsmiljö på våra sajter och vi följer massagestav netonnet den internationella branschorganisationen IAB. Bonnier News gör revisioner för att säkerställa att våra annonsörer följer vår Datapolicy.

Larsens Liv Blogg om livet som tv barnsmor, v ra underbara barn och allt som d rtill.Bonnier News best r av verksamheterna inom bland annat Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad.


mitt golf I normalfallet används tredjepartskakor för att uppsala slott öppettider mäta utfallet av annonseringen. Och används i realtid för att kunna styra annonsörernas kampanjer. Denna data inordnas i fördefinerade segment. Vi säljer inte personuppgifter till tredje part. När annonsörer och mediebyråer köper annonsutrymme på Bonnier News sajter gäller vår. Vissa tredjepartskakor används för analys och andra funktioner på sajten och har inget med annonsering att göra.

En stor del av Bonnier News sajter är idag helt eller delvis annonsfinansierade.Bonnier News annonsörer vill inte avskräcka eller trötta ut besökaren med sina budskap.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Vanliga lekar på förskolor

Det är främst uppgifter om kön och ålder som används för anpassad och personaliserad annonsering.Bonnier News kan använda dina uppgifter även om du är kund hos ett annat bolag inom Bonnier-koncernen och vice versa.I den mån utbudet av personaliserade annonser medför personuppgiftsbehandling så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår.Bonnier News består av verksamheterna inom bland annat Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och Bonnier Business Media.