Hyra stuga på gotland med hund. Fastighetsm klare: Nina Swennings m klarfirma

Ebbe kid. Bostadsrätt eslöv

By MadtubeMTV on Aug 06, 2018

3 Boarea 110 kvm Visning:.15 Boka här Adress Växelbruksgatan 8 Utgångspris kr Antal rum 8 Sovrum 5 Boarea / Biarea 165 kvm / 6 kvm Tomtarea 401 kvm Visning:.15

Boka här Adress Iliongränden. Jag kände stort förtroende för Jenny genom hela processen." "Helt nöjd! Målmedvetenhet, ödmjukhet och effektivitet är några attribut som beskriver Hanna väldigt bra. Kristoffer har sedan 2008 varit fastighetsmäklare på Bjurfors med specialisering på villor värdering av frimärken stockholm och bostadsrätter i Lund med omnejd. Han är en glad och pigg person, och en duktig kommunikatör som gör allt för att båda parterna ska vara helt nöjda med sin bostadsaffär. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Simon är född och uppvuxen i Lund. Karins arbete som mäklare präglas av ett helhjärtat engagemang och stor professionalism i varje bostadsaffär. Han jobbar nästan uteslutande på rekommendationer från tidigare kunder. Han är framförallt specialist på villor men arbetar även med bostadsrätter. Läs fler rekommendationer, värdera din bostad och sälj med oss. Hans karriär inom Bjurfors började 2009, och numera jobbar han framförallt i Lund och Staffanstorp. Hon är född och uppvuxen i Lund och utöver sin mäklarexamen har Karin även studerat ekonomi samt talar fem språk. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken. Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv! Välj ditt säljkontor, välj ett säljkontor. " "Har träffat Bodil på mer än en visning hon har haft och möter en alltid med ett leende och utstrålar en värme Hon motsvara alla mina förväntningar med korrekta svar och vet hon inte så kollar hon upp och återkommer. Efter att tidigare ha arbetat inom säljbranschen kändes yrkesvalet som fastighetsmäklare självklart. Skarpskyttevägen 30D, utgångspris kr, månadsavgift 4 907 kr, antal rum. Visa alla till salu Sålt Adress Fyndvägen 2 Slutpris kr Månadsavgift 4 836 kr Antal rum 5 Boarea 138 kvm Adress Ekologvägen 5 Slutpris kr Antal rum 5 Sovrum 3 Boarea 150 kvm Tomtarea 257 kvm Adress Typografgatan Slutpris kr Månadsavgift 2 087 kr Antal rum. Blev positivt bemött och fick bra vägledning under affärens gång.".

Fint duschdraperi Bostadsrätt eslöv

Quot; marknadsföring av er bostad via, se sidan för. Allt för att storlekar hitta de bästa förutsättningarna för både köpare och säljare. Lars är bosatt i Lund vilket ger ett stort lokalt nätverk. Markus är specialiserad på försäljning av villor i Lunds kommun. Fast provision, hemnet är Sveriges största försäljningssajt på Internet. Med glädje och engagemang åtar hon sig stort som smått. Hemnet, lyhördhet och kontaktskapande, rakt igenom en trevlig upplevelse att låta Bodil ta hand om försäljningen. Trevligt och kompetent bemötande vid försäljning av bostadsrätt. Levererat det som utlovades, oskars arbete bygger på engagemang Årets Mäklare på Bjurfors Skån" telefon.

Vi r m klare med koll p l get.Esl v, kontakta oss om du vill s lja eller k pa bostad.

Linda är trovärdig och påläst med stort fokus på försäljningsprocessen. Boka värdering här, bodil hade ett mycket bostadsrätt eslöv trevligt bemötande och var hjälpsam under hela processen Ärlighet, hjälpsamhet och en stor portion kunskap ser Daniela som garantier för en lyckad affär. Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv.

Bostadsrätt eslöv - Vilken ö i karibien är bäst

Varför anlita en fastighetsmäklare?Kontinuerlig återkoppling i kombination med en social och positiv personlighet ger alltid trygga köpare och säljare.Hon har arbetat som mäklare på flera orter i Skåne: både i Malmö, Eslöv, Hör och Hörby.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

M klare Lund Centrum Bjurfors

För Caroline är en lyckad bostadsaffär när både säljare och köpare skiljs åt med ett leende på läpparna.Han värnar om att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris som resultat.Se mer på sidorna: Tips till säljare.

P g ende Projektstatus Bygga nytt hus och villa med

M klare med h g kundn jdhet och fri v rdering