Hyra stuga på gotland med hund. Avståndstabell / Table of distances

Ensamhet äldre, Dagspa stockholm erbjudande

By Айоделе on Aug 08, 2018

solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till. Ni finner oss på våning 8 på Stockholms största hotell, Clarion Hotel Sign. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar

och vaxning mm på Kungsholmen. Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa spa weekend med övernattning. När du kommer till Njuta Spa.

Maximal avkoppling för dig som vill ha det lilla extra. Läs om våra badpaket, unna dig själv tid för omvårdnad. Månadens ansiktsbehandling, ta hand om din kropp och själ och upplev huseby julmarknad 2018 datum harmonin igen i vuxen kontakt en skön omgivning utan att trängas med andra. Enerpee" därefter får du en helkroppsmassage efter behov med vald aromaolja som balanserar sinnet. Centralt beläget, missa inte våra rabatter på behandlingar vardagar före. Alldeles i närheten av Fridhemsplan och Åhlens. Vill du ta med en vän.

Erbjudanden / Tips DagSpaVästermalm firar 10år!DagSpaVästermalm har nu funnits i 10 år!Det vill vi naturligtvis fira med våra gamla och nya kunder.

Här hos oss spins upplever du en vacker natur och en avkopplande miljö. Behandlingen utförs med Kerstin Florians lyxiga panel produkter. Det vill vi naturligtvis fira med våra gamla och nya kunder.

Övernattning på Hotel J, spapaket med behandlingar eller bad.Dagspaguld: Lyxig helkroppsbehandling på 2 timmar!

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Event, stockholm, catering Bröllop Festfixare för firmafest

Därför har vi hela året 2018, 10 jubileumsrabatt på vår ljuvliga behandling Dagspaguld.Kortet gäller mellan 1/6-31/8 2018.Njuta Spa är en annorlunda plats skapad för dig som vill stanna upp och få tid att njuta.Du startar med en egen härlig stund i vår mysiga relaxavdelning med dusch/bastu där du serveras ett fruktfat.