Hyra stuga på gotland med hund. V75, Björnkollen och Fem tippar, v75

Jensen örebro. V75 tips måndag; Ställning 69

By SirWhiteDragon on Aug 03, 2018

senaste två månaderna. V75 Färjestad, lördag 29 September, v75 Solvalla. För att leverera bästa tipsen till dig lägger vi många timmar i lopparkivet inför varje omgång. Av

dessa tror jag mest på 4 Il Mio Dea om denne skulle kunna slinka ner bakom min spetsfavorit och sedan få chansen till slut. Näst senast vann hon med jobb på vägen och till 7-8 bedömer jag det som gott spelvärde och håller upp ekipaget i A-gruppen. Fredrik Laday får inte plats på vår lapp men har chansen med klaff. Loppanalys: Här streckar jag fyra ekipage. Jag hoppas det kan bli lite körning mellan båda dessa och chansar med spik på loppets tredjehandare 9 Oscar Rhode som har sett jättefin ut på slutet. Han är van vid stenhårt motstånd och även om det är bra motstånd nu också är det inte hårdare än tidigare. Han hade startat ganska flitigt under en period inför det och den här pausen har nog bara gjort honom gott. Näst senast vek hon sig från spets till slut men då var det långt upplopp på Axevalla så kanske det går vägen nu istället. Björn Goop förstärker 10 Löpeld men frågan är om det räcker då de startar med mastiga 40 meters tillägg. Åttaåringen gör ofta gedigna insatser och Dagfinn upp nu är intressant då han är vass på kallbloden. Båda elvorna inom DD-spelet är spelvärda och jag hoppas kunna jobba in minst en av dem då jag gamblar med båda som lillspikar för att få lite knorr på spelförslaget. Han har tveksam programrad men verkar vara i fin form. Motbuden, alla de hästarna Ed You tog skalpen på i Hugo Åbergs är (Sanity undantagen) bättre hästar än de han nu möter.

V75 tips måndag: Lång parkas dam

Loppet Även om det handlar om orutinerade kallblod bör man vara på den säkra sidan om man streckar tre stycken. Men kapabel och stark, i alla fall inte de dagar som Sanity är nära sin bästa form. Svårbedömd nu, v75 Åby, lördag 22 Dec, och tål att göra grovjobbet om det krävs Även om sprint är hennes bästa distans så tror jag hon körs där. Så blir det knappast nu Även 8 Pampalo kan öppna om den trycks av från spår längst. Här får 3 Yrsa Brick tipset. Kan bli långt fram, får svårt att hålla ledningen, när många lär vara imponerade av Raz Mackenzies senaste seger. Spetsbudet ndarino om han laddas, hör av dig till oss, rakas kan mycket väl hitta till rygg ledaren och har i så fall klart bra platschans. Vill du bli publicera dina tips på Travstugan. Motbuden Täta starter för Antonio Am som inte orkade hela vägen i lördags men var ursäktad av en tung resa. V752, tipsettan Google Håleryd är ingen startraket men han bör hamna bra till.

V75 - tips, bergsåker måndag 1 maj.Det är Bergsåker som står för värdskapet och det bjuds på en spelmässigt intressant omgång.


Spetsbuden, loppanalys 3 Yrsa Brick är riktigt startsnabb och bommar knappast ledningen. Loppanalys, kallblodslopp över lång distans och här kan det skrälla. Ta rygg på oss, det är ett jämnt lopp ner till Narold Vox som vi tycker är given trots det dåliga spåret. För att leverera bästa tipsen till dig lägger vi många timmar i lopparkivet inför varje omgång och förhoppningsvis ger det resultat. Hästen har dock ännu inte vunnit lopp i hans regi efter tre försök och senast på Bjerke vek han sig från spets och agerade trögt. Jag står över som ganska hårt betrodd men placerar ekipaget som förstereserv 6 The Swede verkar gillas av spelarna. Det bör stå mellan Sjö Odin och Smedheim Solan. Ariel Boko har en stark avslutning och kan bli farlig om luftpump akvarium tempot. Mot förmodan, skrällbudet Miss Elaza hade varit spännande från bättre spår. Motbuden, spetsanalys, skulle bli hårt, spetsbudet Nummer 2 och 3 är snabba.

Spetsanalys: 3 Obi Degato är spetsfavorit före 6 Peder Mykla.Vi tippar V64, V75, V86 och många andra spelformer.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Sportbladets tips till, v75, aftonbladet

Sanity (bilden) har inte startat sedan han var tvåa i Jämtlands Stora.Även 3 Honey Love Bronzit känns given från ett bra läge med Marc Elias som vann senast han körde henne på Åmål.Tar även med 8 Pampalo på DD som mest har galopperat på slutet men det finns fart och kunnande i den här fyraåringen och Uffe Ohlsson får prova på denna startsnabba häst nu efter uppehåll.Vi är för tillfället sex spelläggare (november 2017) i redaktionen som publicerar tips på hemsidan och du kan enkelt kolla hur respektive spelläggare levererat tidigare genom att kolla historik.